Enviaments i devolucions

lliurament ràpida
Ens prenem el nostre temps per escollir, empacar i enviar acuradament cada comanda. No obstant això, creiem que és important que rebi la seva comanda a temps. Pot esperar que la seva comanda arribi en 2 dies hàbils. Si ordena durant el cap de setmana, pot esperar que la seva comanda arribi dimarts. Rebrà informació de seguiment per correu electrònic tan aviat com la seva comanda surti del nostre magatzem.

Si creu que alguna cosa està malament en el seu lliurament, si us plau notifiqueu-el més aviat possible.


Mètodes de lliurament:

Oferim dues opcions de lliurament: Lliurament a domicili i botiga de recollida.

El lliurament a domicili és senzilla, el nostre soci de lliurament (DPD) lliurarà el paquet a la porta. Si no estàs a casa, tornaran a intentar el lliurament un cop més. Si durant el segon intent de lliurament no estàs a casa, deixaran una nota i deixaran el teu paquet en una botiga de recollida propera.

El lliurament a la botiga de recollida significa que el seu paquet serà deixat en una botiga propera. Quan hagi introduït la seva adreça de lliurament durant la comprovació, li suggerirem algunes botigues de recollida properes entre les que podrà triar. Rebràs un correu electrònic quan la botiga de recollida rebi la teva paquet perquè puguis recollir quan vulguis. Si no reculls el teu paquet en 10 dies, el teu paquet serà retornat a nosaltres.

Reemborsament o canvi:
Oferim dues opcions de lliurament: Lliurament a domicili i botiga de recollida. El lliurament a domicili és senzilla, el nostre soci de lliurament (DPD) lliurarà el paquet a la porta. Si no estàs a casa, tornaran a intentar el lliurament un cop més. Si durant el segon intent de lliurament no estàs a casa, deixaran una nota i deixaran el teu paquet en una botiga de recollida propera. El lliurament a la botiga de recollida significa que el seu paquet serà deixat en una botiga propera. Quan hagi introduït la seva adreça de lliurament durant la comprovació, li suggerirem algunes botigues de recollida properes entre les que podrà triar. Rebràs un correu electrònic quan la botiga de recollida rebi la teva paquet perquè puguis recollir quan vulguis. Si no reculls el teu paquet en 10 dies, el teu paquet serà retornat a nosaltres.