Enviaments i devolucions

Mètodes de lliurament:

Oferim dues opcions d’enviament: Lliurament a domicili i recollida en botiga.

El lliurament a domicili és senzilla, el nostre transport associat, lliurarà el paquet a la porta. Si no és a casa, tornaran a intentar el lliurament. Si no és a casa durant el segon intent de lliurament, deixaran una nota i deixaran el paquet en una botiga de recollida propera.

El lliurament en “botiga de recollida” significa que el seu paquet es deixarà en una botiga propera. Un cop hagueu ingressat la seva adreça de lliurament durant la verificació, li suggerirem algunes botigues de recol·lecció properes per triar. Rebràs un correu electrònic quan la botiga de recollida rebi el teu paquet perquè puguis recollir quan vulguis. Si no recull el seu paquet dins dels 10 dies, el seu paquet serà retornat.

Reemborsament o canvi:

Oferim dues opcions d’enviament: des del seu domicili i mitjançant botiga. La recollida en domicili és senzilla, el nostre transport associat, recollirà el paquet a la porta. Si no és a casa, tornaran a intentar-ho una vegada més. Si no és a casa durant el segon intent, haurà de sol·licitar una nova recollida.

El lliurament a la botiga de recollida significa que el seu paquet es deixarà en una botiga propera. Un cop hagueu ingressat la seva adreça de lliurament durant la verificació, li suggerirem algunes botigues de recol·lecció properes per triar.

Nota Aclaridora: Els articles del col·lectiu arbitral, són personalitzats en exclusiva, a causa d’això si us plau tinguin en compte que es permeten canvis de talla, però no devolucions.