Comandes i pagaments

Opcions de pagament:
Mastercard, Visa, Maestro, Transferencia bancaria, Paypal

Cancel·lació d’una comanda:
Si voleu cancel·lar una comanda, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible. Li retornarem l’import de la comanda immediatament si l’enviament encara no ha sortit de l’magatzem. Si l’enviament ja ha arribat a la direcció escollida, li enviarem una etiqueta de devolució gratuïta. Tan aviat com haguem rebut la devolució, processarem el reemborsament.

Seguretat:
Supervisem la seguretat d’aquesta botiga constantment, assegurant-nos actualitzar el nostre entorn, utilitzar SSL i tallafocs per evitar una bretxa de seguretat. El nostre proveïdor de pagaments i d’allotjament no només es seleccionen pel seu rendiment, sinó també per la seva seguretat.

Factures:
Si necessita l’emissió d’una factura per la seva compra, si us plau envieu un email a support@unitedspb.eu.

En aquest email, ha d’incloure còpia de la seva confirmació de comanda amb el número de comanda assignat, així com les seves dades fiscals: Raó social / NIF / Direcció Fiscal / Correu / Telèfon de contacte.

Idioma »

Atenció a el client

Si té qualsevol dubte o consulta a l’hora de fer la seva comanda o un cop realitzada, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: support@unitedspb.eu

Si us plau accedeixi a cada àrea específica a través dels apartats inferiors.