Enviaments i devolucions (Referee)

Mètodes de lliurament:

Oferim dues opcions d’enviament: Lliurament a domicili i recollida a la botiga.

El lliurament a domicili és senzill, el nostre transport associat, lliurarà el paquet a la porta. Si no és a casa, tornaran a intentar el lliurament. Si no és a casa durant el segon intent de lliurament, deixaran una nota i deixaran el paquet a una botiga de recollida propera. El lliurament a la botiga de recollida significa que el seu paquet es deixarà en una botiga propera. Un cop hagueu ingressat la vostra adreça de lliurament durant la verificació, us suggerirem algunes botigues de recol·lecció properes per triar. Rebràs un correu electrònic quan la botiga de recollida rebi el teu paquet perquè el puguis recollir quan vulguis. Si no recull el seu paquet dins dels 10 dies, el seu paquet serà retornat.

Reemborsament o canvi:

Oferim dues opcions d’enviament: des del vostre domicili i mitjançant botiga. La recollida a domicili és senzilla, el nostre transport associat recollirà el paquet a la porta. Si no és a casa, tornaran a intentar-ho una vegada més. Si no esteu a casa durant el segon intent, heu de sol·licitar una nova recollida. El lliurament a la botiga de recollida significa que el paquet es deixarà en una botiga propera. Un cop hagueu ingressat la vostra adreça de lliurament durant la verificació, us suggerirem algunes botigues de recol·lecció properes per triar.

Nota Aclaridora: Els articles del col·lectiu arbitral, són personalitzats en exclusiva, a causa d’això si us plau tinguin en compte que es permeten canvis de talla, però no devolucions. Des de Spalding assumim una única devolució de canvi de talla sense càrrec de transport. A partir d’aquí, si cal un segon canvi, la devolució anirà a compte del client.

Idioma »

Atenció a el client

Si té qualsevol dubte o consulta a l’hora de fer la seva comanda o un cop realitzada, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: support@unitedspb.eu

Si us plau accedeixi a cada àrea específica a través dels apartats inferiors.