CONDICIONS GENERALS

 

1. INFORMACIÓ GENERAL

Les presents condicions generals de contractació, d'ara endavant Condicions Generals, regulen i són aplicables a totes les compres realitzades a través del lloc web de Venda Online www.labotigadelbasquet.cat. La realització de qualsevol comanda suposa l'acceptació de les condicions generals.

Els usuaris que vulguin realitzar compres han d'adquirir la condició de "Usuari registrat". L'usuari es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en el formulari de registre d'Usuari. La condició d ' "Usuari registrat" ​​suposa l'adhesió a les condicions generals en la versió publicada en el moment en què s'accedeixi al lloc web

En compliment del que preveu la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l'informem que UHLSPORT IBÉRICA 2006, S.A (operando bajo el nombre comercial MITSPORT) accepta i distribueix comandes a Espanya Península, Illes Balears i països pertanyents a la Unió Europea. El lloc web www.labotigadelbasquet.cat és propietat de UHLSPORT IBÉRICA 2006, S.A (operando bajo el nombre comercial MITSPORT), NIF A-31874183, amb domicili a efectes de notificacions al c / Berroa 19 5o of.502 31192 Tajonar (Navarra) i correu electrònic info@mitsport-shop.com.

2. PRODUCTES DE CATÀLEG i PRODUCTES sublimats

Tots els articles posats a la venda en www.labotigadelbasquet.cat són productes de de la fàbrica UHLSPORT Gmbh, estant avalats per la mateixa. Es distingeixen entre productes de catàleg o bé productes de confecció sublimada. Els productes de fabricació sublimada són de caràcter exclusiu per al club que així ho hagi escollit i pel seu caràcter de fabricació exclusiva té un termini de lliurament diferent al producte de catàleg

3. PREUS

Els preus indicats a sota de cada producte apareixen reflectits en euros, són totals (IVA inclòs) i als mateixos únicament cal afegir les despeses d'enviament que, per a cada destinació i opció de lliurament triada s'especifiquen. Els preus i condicions exposats són els vàlids en cada moment i tenen vigència únicament en la sessió oberta. Amb caràcter previ a la formalització de la compra s'especifiquen clarament els preus de cadascun dels articles triats, la concreció de les despeses de lliurament i les promocions o descomptes que, si escau, siguin d'aplicació.

4. FORMES DE PAGAMENT

Les operacions de pagament on-line es realitzen a través de servidors segurs que protegeixen les dades davant intents de violació per tercers. www.labotigadelbasquet.catnunca arriba a conèixer les dades de pagament del client ni té cap possibilitat d'emmagatzemar-los.

TARGETA DE CRÈDIT O DÈBIT: Pots pagar amb la teva targeta a través de la passarel·la segura de pagaments operada per Caja España-Duero i ServiRed (sense tarifa).

PAYPAL: Si prefereixes pagar mitjançant el teu compte de Paypal et portarem a la plataforma de pagament segura de PayPal per poder iniciar la sessió com a usuari de PayPal (sense tarifa).

PAGAMENT FINANÇAT "PAGAMASTARDE": Pagament finançat mitjançant l'oferiment de finançament per part de PAGAMASTARDE S.L, amb NIF B-65528499, domiciliada a Passeig de la Castellana 95, 28046, Madrid. Aquesta mercantil es troba inscrita en el Registre Mercantil de Madrid, al tom 33654, tall 148, full M-605.779 inscripció segona.

Dit oferiment de finançament no vincula en cap cas a UHLSPORT IBÉRICA 2006, S.A (operando bajo el nombre comercial MITSPORT). amb la relació jurídica entre el client que decideix utilitzar aquest sistema de finançament i la mercantil PAGAMASTARDE.

5. DESPESES D'ENVIAMENT

PENÍNSULA (ESPANYA I PORTUGAL)

L'enviament és GRATIS per compres iguals o superiors a 70 € i per a les comandes que incloguin articles marcats amb Enviament Gratis.

Per a la resta de comandes, l'enviament té un preu de 6,95 €, independentment del pes i volum del mateix.

ILLES BALEARS

A les Illes Balears l'enviament és GRATIS per compres iguals o superiors a 90 €.

El preu de l'enviament de la resta de comandes és de 7,95 €, independentment del pes, volum o articles que inclogui

UNIÓ EUROPEA

El preu de l'enviament per a cada país europeu és independent del pes, volum, import o articles que inclogui la comanda:

Francia1 i Alemanya: 25 €

Itàlia1, Regne Unido1, Holanda, Bèlgica, Luxemburg i Àustria: 32 €

Dinamarca, Hongria, Polònia i la República Txeca: 35 €

Grècia, Irlanda, Finlàndia, Bulgària, Estònia, Letònia, Lituània i Suècia: 50 €

Eslovàquia, Eslovènia, Romania i Croàcia: 55 €

1 Les destinacions de Còrsega, Sicília, illa de Man i illes del Canal tenen un suplement de 20 €

6. TERMINI DE LLIURAMENT

En www.labotigadelbasquet.catenviamos les comandes amb l'agència de transport urgent TIPSA. Un cop la comanda hagi estat enviat rebrà un nombre de seguiment perquè pugui conèixer l'estat de l'enviament.

Si un cop confirmada la comanda el producte o algun dels productes sol·licitats no estigués disponible, www.labotigadelbasquet.catse compromet a advertir d'aquest fet a la major brevetat possible proposant diverses solucions. En cap cas la no disponibilitat d'un producte dóna dret a indemnització de cap tipus.

Tingues en consideració que totes les nostres comandes tenen un component de personalització per així ajustar-lo al disseny definit amb el teu club o associació, a més d'incorporar-teu nom o dorsal segons ens hagis demanat. D'aquesta manera, el temps que estimem de lliurament per a una comanda de sol producte catàleg són 15 dies hàbils, mentre que per una comanda que contingui com a mínim una peça sublimada seu termini de lliurament és de 30 dies hàbils. Els terminis de lliurament consideren sempre dies laborables, no hi ha servei de lliurament de comandes els dissabtes, diumenges i festius. Aquests terminis poden variar en funció de l'època de l'any. Un cop estigui preparat i personalitzat la teva comanda, els terminis d'enviament són els següents:

PENÍNSULA (ESPANYA I PORTUGAL) → 24/48 h

ILLES BALEARS → 48/72 h

PAÏSOS EUROPEUS

França, Alemanya, Itàlia, Regne Unit, Holanda, Bèlgica, Luxemburg i Àustria → 3 a 4 dies

Dinamarca, Hongria, República Txeca, Finlàndia, Suècia, Eslovàquia i Eslovènia → 4 a 5 dies

Grècia, Irlanda, Bulgària, Estònia, Letònia, Lituània, Romania, i Polònia → 5 a 6 dies

Croàcia → 6 a 10 dies

El lliurament de la comanda s'efectua en l'adreça d'enviament sol·licitada previ pagament del total de la factura. Comprova al rebre la comanda que no presenti senyals de manipulació i en cas contrari fes-ho constar a l'albarà de lliurament per a la seva reclamació posterior. La factura s'envia en paper al costat dels productes sol·licitats.

Si s'assenyala una data concreta o es mostra preferència per una franja horària de lliurament determinada, UHLSPORT IBÉRICA 2006, S.A (operando bajo el nombre comercial MITSPORT) de comunicar aquesta circumstància al transportista perquè s'ajusti a aquesta indicació en la mesura del possible, sense que assumeixi cap altra obligació o responsabilitat i sense quedar garantida el lliurament en la data o franja horària. En períodes en els quals concorrin circumstàncies especials (dates assenyalades, vagues de transport, esdeveniments extraordinaris ...) els enviaments podrien patir alguna demora. UHLSPORT IBÉRICA 2006, S.A (operando bajo el nombre comercial MITSPORT) no assumeix cap responsabilitat quan el lliurament no es pugui realitzar-se com a conseqüència que les dades facilitades siguin inexactes o incompletes o quan el lliurament no es pugui efectuar per absència del destinatari. Sense perjudici de l'anterior, UHLSPORT IBÉRICA 2006, S.A (operando bajo el nombre comercial MITSPORT) adoptarà les mesures oportunes perquè el lliurament es produeixi el més aviat possible.

7. GUIA DE COMPRA

1. Selecciona l'article o articles desitjats a "Afegeix a la cistella"

2. Inicia la comanda prement "Realitzar comanda"

3. Tria el destí, la forma de pagament i com rebre la factura. Pot realitzar comentaris sobre l'enviament o enviar-li una nota al destinatari. Accepta les presents Condicions Generals i continua.

5. Comprova que les dades de la comanda són correctes i formalitza la comanda a "Pagar" o "Confirmar compra"

Després de realitzar el procés anterior apareixerà un missatge de confirmació o denegació en pantalla i si la comanda s'ha realitzat satisfactòriament et vam enviar un correu electrònic de confirmació de la compra realitzada.

8. CANVIS I DEVOLUCIONS (DESISTIMENT

Si per qualsevol motiu no estàs satisfet amb la teva compra, contacta amb nosaltres i indica'ns el nombre o la data de la comanda i la persona que va fer la compra. En www.labotigadelbasquet.cat volem donar-te el millor servei, per això t'oferim 20 dies des de la data de recepció per canviar o tornar els articles comprats a la nostra botiga online (excepte que hagi estat identificada amb un nombre dorsal o amb nom / cognom / sobrenom), pots triar qualsevol d'aquestes opcions:

Si la talla escollida no és l'adequada no et preocupis! envia'ns retornada pels teus propis mitjans (recomanem Correus) i quant la rebem te la canviem per una altra envien gratis si és la primera vegada que realitzes el canvi. Per successius canvis de talla has d'assumir totes les despeses. Només vàlid per a Península. Si tens dubtes sobre quina talla triar, pots consultar la Guia de talles o contactar amb nosaltres i t'aconsellarem quin triar.

Efectuem la devolució dels diners després de la recepció i immediata comprovació de la comanda retornat: en un dia laborable, en comandes pagades amb targeta o Paypal i en quatre dies laborables per comandes pagades amb PAGAMASTARDE. Et tornem el preu pagat pels articles i també les despeses de transport del primer enviament, amb l'excepció de les despeses addicionals resultants de l'elecció d'una forma de lliurament diferent.

Pot realitzar canvis o devolucions d'articles enviant los pels teus propis mitjans (recomanem Correus) assumint les despeses de transport corresponents i si el canvi fos per un article de preu superior, la diferència entre tots dos. Si el canvi és per un article de preu inferior, et abonem la diferència.

Els articles retornats o enviats pel client han de trobar-se en bon estat, mantenint les etiquetes, distintius, accessoris i / o caixa originals i adequadament protegits, evitant precintes o cintes adhesives directament sobre la superfície, embalatge o caixa de l'article. En cas contrari ens reservem el dret de rebutjar el canvi o la devolució. Les despeses de transport originades en el canvi o la devolució d'articles per part del client són responsabilitat del client

El canvi de talla o d'article està subjecte a les existències de mitsport-shop.com, en cas que en aquest moment no estigués disponible, t'informem si hi ha la possibilitat de recepció futura i el termini estimat de la mateixa. Si el canvi o devolució es deu a un error en l'enviament o al fet que la comanda no arribi en bones condicions, el substituïm per un altre en perfecte estat encarregant de gestionar la recollida.

En compliment del que estableix la Llei 3/2014, de 27 de març, per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, l'informem que per exercir el dret de desistiment, haurà vostè notificar-nos la seva decisió de desistir del contracte a: UHLSPORT IBÉRICA 2006, S.A (operando bajo el nombre comercial MITSPORT) C / Berroa 19 5o of.502 31192 Tajonar (Navarra) - info@mitsport-shop.com

 

Si la talla escollida no és l'adequada no et preocupis! imprimeix i omple el següent formulari PDF i envia'ns-retornada juntament amb la teva equipació pels teus propis mitjans (recomanem Correus) al nostre colaborador Customify Personalización al Carrer del Camí Fondo de Can Guitet, nave 7; Pol Ind. Circuito; Montmeló i pel que fa la rebem te la canviem per una altra enviándotela gratis si és la primera vegada que realitzes el canvi. Si el que realitzes és realitzar una devolució, segueix les istrucciones del següent PDF.

 

9. CANCELACIONS ABANS D'ENVIAMENT

Pots cancel·lar la teva comanda si encara no ha estat personalitzat posant-te en contacte amb nosaltres com més aviat millor. Si l'enviament ja s'ha produït, posa't en contacte amb nosaltres igualment per a procedir a la seva devolució en el menor termini.

10. GARANTIES

En www.labotigadelbasquet.cat comprobamos la qualitat dels productes abans d'enviar i els empaquetem protegint adequadament amb caixes i altres materials per tal que siguin rebuts en perfectes condicions. No obstant, si la comanda no arribés en bones condicions o presentés algun defecte que causés la no conformitat, el substituïm per un altre en perfecte estat encarregant de gestionar la recollida i totes les despeses de transport associats. Si l'article defectuós o erroni no estigués disponible, es procedirà a la devolució del seu import al més aviat possible i en tot cas en un termini màxim de 30 dies. En cas de comprovar que el producte està en correcte estat, les despeses d'enviament hauran de córrer per part del comprador.

Els productes de naturalesa duradora, com són la rellotgeria o botiga de joguines, aparells elèctrics, electrònics i informàtics, tenen a la nostra botiga online una garantia de dos anys des de la data de lliurament. La garantia no cobreix aquells defectes provocats per un ús incorrecte del producte, quedant per tant exclosos de la garantia

Defectes i deterioraments produïts per fets externs, accidents, principalment accidents elèctrics, per desgast i per utilització inadequada o no conforme a les instruccions. Pots tramitar la garantia posant-te en contacte amb nosaltres i procedirem al canvi del producte per un idèntic o un altre de característiques similars.

Excepte prova en contrari, s'entendrà que els productes són conformes amb el contracte sempre que compleixin tots els requisits que s'expressen a continuació:

  1. S'ajusten a la descripció realitzada per www.labotigadelbasquet.caty posseeixin les qualitats del producte que www.labotigadelbasquet.cat hagi presentat al consumidor i usuari en forma de mostra o model

  2. Siguin aptes per als usos a què ordinàriament es destinin els productes del mateix tipus

  3. Presentin la qualitat i prestacions habituals d'un producte del mateix tipus que el consumidor i usuari pugui esperar, tenint en compte la naturalesa del producte

L'article a retornar haurà d'estar correctament embalat per a la seva devolució. L'embalatge ha de trobar-se en perfecte estat i conservar tots els seus accessoris i instruccions d'origen per poder ser retornat.

Les instruccions per al correcte ús i instal·lació del producte, així com la documentació de garantia inclosa pels fabricants són d'obligada lectura pel comprador.

La garantia perdrà la seva vigència en cas de defectes o deterioraments causats per factors externs, accidents, especialment, accidents elèctrics, desgast, instal·lació i utilització no conforme a les instruccions del proveïdor.

Queden també exclosos de la garantia els productes modificats o reparats pel client o qualsevol altra persona no autoritzada pel proveïdor.

11. LLEI I JURISDICCIÓ APLICABLE

Les presents Condicions Generals es regeixen per les lleis espanyoles. Qualsevol controvèrsia és competència dels jutjats i tribunals del domicili del consumidor en el cas que l'Usuari tingui la condició de consumidor i usuari segons el que preveu la Llei 3/2014, per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, així com altres lleis complementàries o la normativa vigent que la substitueixi en cada moment.

12. ATENCIÓ CLIENT

Per a qualsevol aclariment o informació sobre les comandes, els nostres serveis o les característiques dels productes que oferim, així com per a suggeriments, comentaris o incidències pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte de la nostra web o per e-mail info @ mitsport-shop .com i et respondrem amb la major brevetat possible.

www.labotigadelbasquet.cat- Tots els drets reservats i registrats per UHLSPORT IBÉRICA 2006, S.A (operando bajo el nombre comercial MITSPORT) - Prohibida la seva reproducció total o parcial